menuMENU    UK Free TV logo Archive (2002-)

 

 

Click to see updates

All posts by Jim

Below are all of Jim's postings, with the most recent are at the bottom of the page.

J
Feedback | Feedback
Tuesday 6 September 2011 5:28AM

I have a Sky+ HD box and 2 normal boxes as we are having work done on our house we have a scaffold around the house.
I have fixed the dish using exhaust brackets to the scaffold. I brought one of those satellite receiver meters to set the dish up, everything was working fine until yesterday when we have lost all signal from the dish to all of our sky boxes,I have checked that the dish has not moved but still no signal.

link to this comment
GB
J
Feedback | Feedback
Tuesday 6 September 2011 8:44AM

Thanks for such a quick response, I checked with a meter plus I marked the scaffold and dish bracket when I fixed it to the scaffold.
I am getting a little bit of a electric shock ( very mild tingling) when I touch the "F" plug on the LNB. I'm going to try my LNB on my dads system later to rule out a LNB fault.

link to this comment
GB
J
Feedback | Feedback
Tuesday 6 September 2011 9:12AM

Sorry forgot to put I,m getting no signal readings on the box meter (services-4-6).

link to this comment
EU
J
Feedback | Feedback
Tuesday 6 September 2011 9:40PM

jb38 you was spot on with your diagnosis. My mate came round with a meter he uses for fitting terrestrial aerials. The dish was out of alignment.
Once again thank you very much for your reply.

link to this comment
EU